geert_jan_raateland010011.jpg
NIEUWS
banner%20nieuw2.gif banner%20nieuw%203.gif banner%20nieuw4.gif banner%20nieuw5.gif banner%20%20nieuw.gif
Raateland Dressage Horses
Rivierdijk 420b
3372 BV Hardinxveld-Giessendam
T: +31 (0)6-14421512
E: raatelanddressagehorses@live.nl
geert_jan_raateland010010.jpg
Cespo RDH
Weer een nieuwe superster op stal van Raateland Dressage Horses; een vierjarige hengst van Painted Black! Binnenkort zullen we meer informatie, foto's en video's plaatsen op de website en Facebook pagina van RDH.
9 oktober 2014 - Welkom black beauty!
Geert-Jan Raateland gebruikte de subtopwedstrijd in Oud-Gastel zondag als voorbereiding op de selecties van de KNHS indoor kampioenschappen, die over twee weken van start gaan, en kon nu al mooie resultaten boeken. Hij won het ZZ-Zwaar met Crespo RDH en debuteerde in de Prix St. Georges met TC Beau Deux RDH met een fraaie derde plaats.
In het ZZ-Zwaar pakte Geert-Jan Raateland de zege met Crespo RDH (v. Vivaldi) met bijna 70%.
2 november 2014 - Goede voorbereidingen voor de selecties!
geert_jan_raateland010009.jpg
Crespo RDH
Vandaag heeft Geert-Jan Raateland met Elvis RDH (v. Apache) meegedaan aan de President Cup. Geert-Jan was super blij met de progressie die Elvis RDH maakt! Helaas werd het niet zo gewaardeerd met 72%.
9 november 2014 - President Cup met Elvis RDH
Geert-Jan Raateland heeft vandaag selectie gereden in Delft. Met Crespo RDH (v. Vivaldi) behaalde hij een mooie vierde plaats met 69,89%!
16 november 2014 Eerste selecties ZZ-Zwaar
Crespo RDH
Elvis RDH
TC Zorro RDH (v. Jazz) blijft progressie boeken. Vandaag heeft Geert Jan de Jazz zoon in de Inter II gestart en niet zonder succes; deze combinatie heeft gewonnen met bijna 67%!
21 november 2014 - TC Zorro RDH wint Inter II!
Geert Jan was vandaag weer heel blij met TC Zorro RDH (v. Jazz), hij won de Inter II rubriek met 71%! TC Beau Deux RDH deed ook heel erg haar best in de Prix St. George en dat resulteerde in een score van bijna 67%. Een top dag voor Raateland Dressage Horses!
30 november 2014 - TC Zorro RDH wint wederom Inter II!
Een van de jonge talenten van Raateland Dressage Horses, Crespo RDH (v. Vivaldi), is het nieuwe jaar sterk begonnen. Vandaag tijdens een ZZ-Zwaar wedstrijd in Hulten was het talent weer onverslaanbaar en won! Een goede voorbereiding voor Crespo RDH en Geert-Jan voor de laatste selectie van de Indoor Kampioenschappen.
10 januari 2015 - Crespo RDH begint het jaar sterk!
Geert Jan's Grand Prix paard en 'vriend' Zorro RDH is verkocht naar Duitsland. Geert Jan had een speciale band met de zoon van Jazz en het duo behaalde ook vele successen zowel op jonge paarden wedstrijden als op nationaal niveau. Onder begeleiding van trainster Nicole Werner boekte deze combinatie veel progressie in het zware Grand Prix werk. Raateland Dressage Horses zal Zorro RDH missen en wenst de nieuwe eigenaar heel veel succes met dit bijzondere paard.
19 januari 2015 - Grand Prix paard Zorro RDH verkocht naar Duitsland
Zorro RDH
geert_jan_raateland010005.jpg geert_jan_raateland010004.jpg
Geert Jan heeft vandaag wederom weer succes gereden tijdens de halve finale voor het Nederlands Kampioenschappen met Crespo RDH (v. Vivaldi). De stoere ruin blijft de stijgende lijn vast houden en we hopen dan ook dat hij op tijdens de finale van het KNHS NK indoor kampoenschap zal pieken! De voorbereidingen zijn in volle gang!
7 februari 2015 - Startbewijs NK voor Crespo RDH in the pocket!
Crespo RDH
Geert Jan heeft dit weekend tijdens het Nederlands indoor kampioenschap met Crespo RDH (v. Vivaldi) goed gepresteerd in een sterk deelnemersveld. De stoere ruin bewijst keer op keer dat hij bij de top van Nederland hoort. Geert-Jan is dan ook zeer tevrede over de prestaties van zijn top paard. De getalenteerde ruin wordt nu rustig doorgetraind voor de Lichte Tour.
1 maart 2015 - Crespo RDH vijfde tijdens het NK ZZ-zwaar!
Crespo RDH
Vandaag moest Geert Jan vroeg aan de start met stoere hengst Don Bravour RDH tijdens de eerste selecties ZZ Licht voor het Nederlands outdoor kampioenschap. Het was een mooi debuut voor deze volle broer van de KWPN goedgekeurde hengst Bon Bravour, die momenteel in training staat bij Anky van Grunsven, want Geert Jan en Don Bravour RDH wonnen de selecties met 67%.
17 mei 2015 - Don Bravour toont zijn talent tijdens de eerste selecties ZZ Licht!
Geert Jan heeft dit weekend tijdens de eerste selecties van het Nederlands outdoor kampioenschap met Crespo RDH (v. Vivaldi) sterk gereden in de lichte tour. Dit was de eerste keer dat de Geert Jan de Vivaldi zoon starte in deze klasse en dit resulteerde gelijk in een mooie tweede plaats. Geert Jan kwam ook aan de start met Beau Deux RDH (v. Ravel). Met deze talentvolle merrie reed hij op safe wat een negende plaats opleverde.
3 mei 2015 - Crespo RDH zet stijgende lijn voort!
Geert Jan heeft dit weekend tijdens de tweede selecties van het Nederlands outdoor kampioenschap in Ermelo met Crespo RDH (v. Vivaldi) sterk gereden in de lichte tour. Met de stoere Vivaldi zoon wint Geert Jan dan ook deze klasse! Geert Jan kwam ook aan de start met Beau Deux RDH (v. Ravel). Met deze merrie, die steeds weer progressie maakt, reed hij naar een mooie achtste plaats.
31 mei 2015 - Crespo RDH wint tweede selectie in de Lichte Tour!
Vandaag kwam Geert Jan aan de start met stoere hengst Don Bravour RDH tijdens de derde selectie ZZ Licht voor het Nederlands outdoor kampioenschap. Ook deze selectie wint de stoere donkerbruine hengst met 70%! Don Bravour doet zijn naam eer aan, want wat liep hij weer met veel bravour door de ring! Dat belooft nog wat!
6 juni 2015 - Don Bravour wint de derde selectie ZZ Licht!
Afgelopen weekend vond er in Papendaal (NL) een internationaal dressuurwedstrijd plaats tijdens CDI Outdoor Gelderland voor o.a. de Lichte Tour. Geert Jan maakt hierin zijn internationale debuut met zijn topper Crespo RDH (v. Vivaldi). En wat voor een debuut! De eerste rubriek op donderdag 2 juli wonnen ze met bijna 70% onder bizare weersomstandigheden. Op zondag 5 juli mochten Geert Jan en zijn talentvolle ruin starten in de afsluitende kur op muziek wat een derde plaats opleverde met dik 70%! Een mooie opsteker zo vlak voor het Nederlands Kampioenschap waar Geert Jan en Crespo RDH zullen strijden voor goud!
5 juli 2015 - Wat een internationaal droom debuut van Crespo RDH!